Stress

Spread the love

Ja då föll man dit igen……

En natt utan sömn. En kropp stel som en pinne. Smärtan som kryper längst skuldrorna upp mot nacken. Det var just hit jag lovat mej själv att ALDRIG mer hamna. Men ändå så händer det om och om igen…..

STRESS……

andra människors stressade beteende som sköljer in i min själ. Påverkar mitt sinne och bränner i mitt hjärta. Detta påverkar mitt inre system så att jag tillslut inte kan hålla tillbaka min sköld för att sedan sakta sakta , milimeter för milimeter smyga osynligt tillbaka in i ekorrsystemet. Känner Ni igen det? Tyvärr är det alldeles för många medmänniskor som inte har tagit av sig sina smutsiga glasögon för att kunna rengöra synen ut i verkligheten på väldigt länge. De smutsiga glasögonen bidrar med att synen blir sämre och sinnet svagare. Den klara skinande blicken som ska lysa våran väg framåt blir istället dimmig och mosig.

Med stor tacksamhet till just yogan och meditationens värld kan jag idag bemästra mina stunder av inre kaos. Det är på yogamattan som jag kan ta av mej mina smutsiga glasögon för att i min takt påbörja en rengöring. Det är på yogamattan jag finner min resa tillbaka till min väg som är menad för mej. Det är också på mattan som jag fyller på med mitt bränsle i cellerna för att sedan kunna resa mej upp och bemästra omvärlden med min inre styrka.

Under snart 3 veckors tid har jag genomgått daglig praktik av mediyoga. En yogaform som verkligen har fått in mej på djupet av mitt hjärta. Detta är en yoga som jag aldrig kommer att kunna lämna. Under dessa sessioner på min ullmatta i mitt vardagsrum har mitt inre vuxit och min livsväg breddats. Men ändå som kommer det dagar och nätter där kroppen håller på att sprängas sönder av spänningar. Och gud vad det gör ont……….

Jag vet vad som krävs av mej själv . Det är bara jag själv som kan se till att det blir en förändring. Tyvärr så kommer inte förändringarna av sig själv utan våra aktiva val måste ingå. Ett aktivt val som kan vara fyllt av rädsla trots att det känns så rätt. Jag har varit där förut. Jag har bemästrat känslan tidigare. Så nu..

Nu när jag i dag under höstens sol är så trött i mina ögon på grund av dålig sömn och oro i sinnet bestämmer mig för att ”nu räcker det”, börjar jag ta mina aktiva val tillbaka till min livsväg då jag hamnat på ett vilset sidospår. Jag längtar in i mediyogans oändliga värld där jag guidas bort över horisonten till ett liv som är så kravlöst och så enkelt. Där jag kan andas fritt utan oro och smärta. Där ljuset och kärleken flödar. Precis som våra liv ska vara. Där jag i meditationens tystnad blir vägledd tillbaka till mitt hus.

Min kropp och Mitt sinne

SPREAD THE LOVE

 

5 709 svar på ”Stress”

  1. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.
   When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening
   in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
   Other then that, great blog!

 1. [url=http://interactiveporn.top/]#1 sex chat[/url] [url=http://webcamamateur.stream/]webcam amateur[/url] [url=http://freelivesexchat.live/]free live sex chat[/url] [url=http://adultchatrooms.cf/]teen chat rooms[/url] [url=http://hotwebcamgirls.stream/]chatroulette girls[/url] [url=http://milfcams.fun/]sex cams[/url] [url=http://freechatrooms.fun/]webcam chat rooms[/url] [url=http://girlcams.stream/]teen cams[/url] [url=http://freesexwebcam.fun/]sex webcam[/url] [url=http://freesexwebcam.icu/]porn live chat[/url]

 2. Excellent blog here! Also your site loads up very fast!

  What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my site loaded up as fast as yours lol